Vill du ha min hjälp med ActiveCampaign så kolla här → Heldag med ActiveCampaign

Några av mina bästa tips kring ActiveCampaign

På den här sidan samlar jag några av mina tips. MEN om du vill nå längre så passa på att investera din tid och håll mig i handen under heldagen 3 december.

Laptop AC
Dag
Timme
Minut
Sekund

Tips nr 1

Håll nere antalet listor du använder i ActiveCampaign. Använd istället taggar och custom fields för att segmentera dina kontakter. Jag kommer att visa i detalj hur du gör det på heldagen. Olika inställningar som är smarta.

Tips nr 2

Använd dig av automatiseringar för att skicka ut dina nyhetsbrev. Då kommer dina prenumeranter alltid att komma ihåg dig och du behöver inte vänta på att din inspiration dyker upp. Under heldagen kommer jag dela med mig av färdiga automationer med exempel på innehåll du kan skriva om.

Patricia Erlandson Online business mentor 00004

Tips nr 3

Använd dig av custom fields för data som är variabel för dina prenumeranter. Du kan t.ex. se till att de bokar möten via Calendly och när de gjort det kan du tagga dem i ActiveCampaign och även lägga in bokningsdatumet för påminnelser. På heldagen visar jag dig hur du integrerar Calendly och New Zenler med ActiveCampaign.

Tips nr 4

Var kreativ när du tänker ut vad som skulle uppskattas av dina kunder och om de gillar att bli överraskade. I ActiveCampaign kan du sända ut kampanjer på ett visst datum, t.ex. när en kontakt fyller år. Det är bara toppen av isberget.

Patricia Erlandson Online business mentor 00009
Nya prenumeranter
på en månad

Använd annonser för att generera leads

I det här fallet så använde vi Facebook-annonser till ett webinar för att generera leads och samtidigt försäljning. Gör du på det sättet så genererar du leads och får samtidigt annonserna betalda av den försäljning som sker av det erbjudande du har på webinaret. Inte dumt alls om du håller ett webinar som är riktigt relevant för din målgrupp.

Automatisering

Vill du vara med på heldagen?

Där jag lär dig mer om tipsen här uppe och där du får göra inställningarna live på ditt eget konto under tiden som jag håller dig i handen. Förbered ditt konto för att serva dig i år framöver.

Dag
Timme
Minut
Sekund