Så här spenderar jag oftast mina dagar på hemmakontoret 👇🏽

Utan makeup, med keps och lurar på huvudet.

Det är när jag är djupt fokuserad på strategier och smarta lösningar för att marknadsföra DIN verksamhet som jag trivs bäst.

Jag tar mina kunders framgång på allvar och jobbar med kunder som tar min expertis och strategiska kompetens på allvar. Jag är din rådgivare och din tekniska expert som varit i den här onlinevärlden sen 2010.

Då jag själv har brottats med utmattning, hormonella obalanser och annat hälsorelaterat så älskar jag att hjälpa de som jobbar med hälsa på ett eller annat sätt. Det är så viktigt att information om hur vi får en bättre hälsa blir mer tillgänglig i dagens samhälle med stress på alla nivåer. Både mental och med gifter i vår mat och i vår boendemiljö som påverkar vår hormonbalans.

2

Så är du en av de experter som hjälper oss vanliga dödliga med hälsa vill jag gärna att du kontaktar mig. Jag kan hjälpa dig att paketera din expertis på ett sätt som gör att du kan jobba max 20 timmar (ofta mindre) i veckan och ändå nå de som behöver din hjälp  på samma gång som du tjänar bra och skapar ett hållbart och skalbart företag. Vill du höra mer om hur vi kan jobba ihop så gör först en vänförfrågan och sen skickar du ett meddelande till mig. Jag jobbar inte med alla, för alla har inte förutsättningarna att lyckas online. Så i ditt första meddelande vill jag gärna att du berättar vilken expertis du har, länkar till din hemsida och berättar vad du erbjuder idag.

👉🏽 Gör en vänförfrågan
👉🏽 Skicka ett meddelande

På det här sättet behöver du inte känna dig stressad att dyka upp på ett bokat möte eller ens få in ett möte i ett redan pressat schema. De flesta av de som behöver min hjälp är redan upptagna med att leverera till sina kunder. Som jag skriver på min Facebook-profil så vill vi ha fler leads, ökad försäljning och MINDRE stress. 💃🏼

Ser fram emot att höra ifrån dig!
Patricia