Bytes - Unikt boende innanför muren i Visby

Hej! Vill du byta lägenhet med mig?

Det är som att bo i ett eget hus. Toppenfin 5:a på Mellangatan. Lägenheten är i 3 plan med vattenburen golvvärme (ingår i hyran) och fiber. Måste ses! Parkett på alla golv utom i hallen nere där det är kalkstensgolv. 2 sovrum och badrum med dusch på entréplan.

På plan 2 finns kök, vardagsrum med braskamin och synliga takbjälkar och en takhöjd på knappt 5 meter. 1 sovrum med badrum med dusch inkl tvättmaskin. På plan 3 ett loft med snedtak och utsikt över takåsarna. Det finns utrymme för flera sängplatser även där. Dubbla garderober i alla 3 sovrummen.

Balkong med sol från 10-18 där det finns plats för både soffa och sittgrupp eller hängmatta. Ute på gården finns en gemensam utemöbel men det finns plats för en egen också.

Hyran är på 15 932:-, det som tillkommer är hushållsel och den beror så klart på hur ofta en använder disk- och tvättmaskin. Senaste fakturan var på 698:-. Finns även en gemensam tvättstuga om en vill minska elförbrukningen.

I Visby är jag intresserad av byte till en 4 rum och kök innanför muren, strax utanför muren (ej Gråbo) eller mot något fint ute på landet mellan Visby och Slite.

Kan fungera med en 3:a om det är rätt planlösning.

Finns ev en 3:a i Källunge för byte om ni behöver 2 lägenheter.

Krav är att det finns fiber då jag jobbar hemifrån.

Berätta vad du har att byta med här nere 👇🏼

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.
Patricia på Lyckas Online
Patricia på Lyckas Online
Byta lägenhet (Instagram Story)