Myterna online

Färre leads.
Minskad försäljning.
Ökad stress.

Är det så din verklighet ser ut?

Dina lanseringar har funkat bra förut, men nu är det som om något har hänt. Det är inte alls samma engagemang som tidigare och dina konverteringsgrader sjunker.

Vad fan ska du göra?

98

Säljer du onlinekurser så vill du ha det här!

Massor av nya kunder

Då du är mån om att hjälpa så många kunder som möjligt behöver du skapa ett fantastiskt erbjudande. Du vet att din kurs är bra - men det är inte lika lätt att förmedla det.

Automatiserad säljprocess

Idag gissar jag att du lanserar din kurs några gånger per år och ägnar mycket, ja väldigt mycket, tid åt att bygga din publik. Tid som du skulle vilja ägna din familj istället.

Fantastiska recensioner

Nu när du automatiserat din säljprocess och fått massor av nya kunder så vill du självklart att de ska vara nöjda. För är de nöjda så kommer du att kunna hjälpa fler. Så vi behöver leverera på topp.

Vill du sälja flera onlinekurser i veckan?

När du anmäler dig till webinaret så kommer anses det som att du har godkänt att få e-post av Lyckas Online och du kommer också att läggas till som prenumerant på vår e-postlista.

Är du en kämpande onlineföretagare?

För lite tid, mängder av strategier... som visserligen fungerar men där du aldrig får till det där momentumet så att du kan bygga en både lönsam och hållbar onlineverksamhet.

Patricia Erlandson Conversion Specialist

Vem är Patricia?

Efter att ha hjälpt företag med digital marknadsföring i över 15 år, fokuserar Patricia nu på att automatisera försäljningen för dig med onlinekurser som vill skapa en hållbar onlineverksamhet.

Hon vet vad som krävs för att övervinna inre motstånd och ger dig verktygen för att nå framgång utan att behöva jobba hårdare. Med hennes hjälp kommer du att utmana normen och förvandla din kursverksamhet till en riktig säljmaskin.

Vill du veta mer om Patricia och hennes resa så berättar hon en hel del på det här webinaret som riktar sig till dig som vill sälja mer av dina onlinekurser och få tillbaka din tid.

Det var så 1000 le ad s på 30 dagar föddes.

Copyright 2023 - Lyckas Online - Allmänna villkor och Integritetspolicy