Nyfiken på Deadline Funnel?

När man arbetar med evergreen-funnels så behöver man använda sig av ett sätt att skapa en deadline för sina erbjudanden. För som du säkert vet med dig så tar vi sällan beslut om vi inte inser att det finns en deadline för ett erbjudande.

Det finns många sätt att lösa det på men det enda sättet som har visat sig vara vattentätt är Deadline Funnels från Jack Bourne.

Kolla in vad James Wedmore och Stu McLaren säger här intill. Båda har jag förresten träffat. James i San Diego och Stu i både Orlando och Phoenix.

Vill du ha hjälp att skapa en evergreen-funnel så hör av dig!

Sätta en deadline

Jag är återförsäljare av Deadline Funnel och får en procentandel av din första betalning. Kom ihåg att jag inte tipsar om andra saker än de jag själv verkligen kan stå för. Kostnaden för DF blir inte dyrare på grund av att du använder min länk.