Vem är Patricia?

Det är det här som är Patricia Erlandson - din tuffa men kärleksfulla guide i den digitala världen. Grundare av Lyckas Online, Patricia hjälper småföretagare förvandla sina drömmar till lönsamma onlineverksamheter.

Med bakgrund inom systemvetenskap, spelutveckling och webbutveckling, är Patricia proffset du behöver för att ta ditt företag till nästa nivå. Dessutom har deltar Patricia i flera konferenser och evenemang i USA, vilket har gett henne en bred erfarenhet och ett stort nätverk inom branschen.

Efter att ha hjälpt företag i över 15 år, fokuserar Patricia nu på att automatisera försäljning och skapa effektiva onlineverksamheter. Hon vet vad som krävs för att övervinna inre motstånd och ge dig verktygen för att nå framgång utan att behöva jobba hårdare. Med hennes hjälp kommer du att utmana normerna och förvandla din verksamhet till en riktig pengamaskin.

UA_Patricia Erlandson Online business mentor 00010

Några snabba fakta om mig

Jag kommer från Östersund men bor nu på Gotland tillsammans med min underbara sambo Magnus.

Jag älskar katter och har förmånen att fortfarande tillbringa dagar med min fantastiska Vera 18 år, du kan lyssna på hennes spinnande här bredvid. ????

Jag älskar husrenoveringsprogram, Dragons Den och The Profit.

Jag har flyttat mer än 25 gånger! Rastlös, jag? ????

Mitt jobb är också min hobby, jag älskar verkligen att hjälpa dig se helheten i din affär online så att du kan tjäna mycket pengar!

Du kan följa mig på Instagram, LinkedIn och Facebook.

Lite andra fakta om mig

HUMAN DESIGN – 3/5 Sacral Generator
ASTROLOGY – Libra, Sagittarius rising
16PERSONALITIES – Logician INTP-A (jag och Albert Einstein 😅)
WEALTH DYNAMICS – Mechanic (jag och Mark Z 😉)
ENNEAGRAM – 5w4
FASCINATE® TEST – Your Secret Weapon
KOLBE A™ INDEX – 5-2-9-4

SQ Patricia Erlandson Online business mentor 00009

Hur vidareutbildar Patricia sig?

Ja den första lanseringen som, trots att Patricia var nybörjare, hade en makalös konverteringsgrad (19%) så började hon söka kunskap utanför Sverige.

Hon gick med i olika onlinekurser och besökte olika konferenser utomlands och var och är med i sammanhang där hon kan träffa andra som också jobbar helt online.

Vilka konferenser då?

Sigrun Live 2017 - Zürich
Youpreneur summit 2018 - London
LaunchCon 2018 - Orlando
Scale with Success 2019 - Los Angeles
PLF Live 2019 - Phoenix
Screw Live 2020 - San Diego

SQ Patricia Erlandson Online business mentor 00005

Ja som du ser hann jag precis med en konferens under 2020 innan hela världen stängde ner. På den konferensen fick jag lyssna på Pat Flynn, James Wedmore och Amy Porterfield och så klart Jill och Josh Stanton som arrangerade.

Innan konferensen spelade jag in ett webinar om att göra webinar och automatiserade det. Vill du veta mer om sånt så häng med på 5 steg till ett säljande webinar.

Genom att delta i de här konferenserna har jag lärt känna mängder med människor utanför Sverige som inspirerar mig. I några sammanhang människor som troligen är dina förebilder.

Det viktigaste jag lärt mig är dessvärre att jag borde ha gasat och lärt ut min egen metod till att lansera istället för att sinka mig själv genom att delta i så många kurser och konferenser. Och jag tänker att du ska ta med dig något av mina lärdomar kring det också.

Du räcker till som du är nu, du behöver inte lära dig mer inom din expertis. Du har redan allt du behöver inom dig. ???? I mitt fall så har jag på senare år sett "de stora" inom branschen ta efter det jag gjorde redan 2017. Så en del av det jag lärt mig har istället dödat en del av min kreativitet och det kanske det gör för dig med inom din expertis. Min är ju lansering och strategier för onlineverksamhet och där är det bra att vara kreativ och inte lyssna så mycket på andra.

Så jag skickar med till dig. TRO PÅ DIG SJÄLV!!!