Kul att du vill prenumerera på min privata podcast! Det är bara du som är prenumerant på min e-postlista som får tillgång till den. Jag spelar in korta små avsnitt där jag berättar om saker du har nytta av som onlineföretagare.

Vill du skapa din egna privata podcast? Eller om du ska starta en helt vanlig podcast ska du ta en titt på HelloAudio.fm som är lösningen jag använder. I den privata podcasten kommer jag berätta om olika smarta sätt att använda en privat podcast på. Ja även hur du kan använda din publika podcast för att öka din försäljning.

Länken till HelloAudio.fm är en affiliate-länk så när du registrerar dig som betalande användare får jag en liten kompensation. Det blir inte dyrare för dig. Du kan sen också bli affiliate till HelloAudio.fm om du vill. De betalar ut din kompensation automatiskt till ditt PayPal-konto.