Tjänsteföretagare - bränn inte ut dig!

Det finns hjälp att få!

Om du känner att du är trött på att kämpa för att sälja dina erbjudanden och vill hitta ett annat sätt att jobba på så boka en tid med mig innan semestern, då behåller du priset som gäller nu. Efter semestern kommer det vara försent.

Fyll i din e-postadress så kommer du till bokningen på en gång. Efter att du bokat får du höra vilka resultat Hanna har haft från att använda mina metoder.

Dag
Timme
Minut
Sekund

Jag har varit där...

När jag startade mitt företag inom marknadsföring för 15 år sen var jag lite blåögd. Tänkte att det skulle vara så skönt att få styra min egen tid och göra saker på mitt sätt. Det jag inte hade förstått var att istället för att ha en chef så fick jag flera chefer.

... alla mina olika uppdragsgivare.

Jag bollade olika projekt och deadlines och kände mig mer och mer otillräcklig och undrade vad F*N jag gett mig in på. Det här var inte kul.

Fri att styra min tid? Nope.

Det var då jag började att produktisera mina tjänster. Så att de skulle vara lättare att leverera och med samma goda resultat oavsett vilken kund det gällde. Den största utmaningen i det här var att veta vad jag skulle fokusera på och INTE erbjuda ALLT.

När jag sen började automatisera försäljningen så såg jag möjligheterna hur många av mina kunder som behövde hjälp med det här.

Vill du se vad som är möjligt för dig?