Vad tycker Anette?

Anette är affärscoach och coachar ledare över hela Sverige. Hon fick hjälp med hemsida, strategier för att nå kunder och hur hon kan använda tekniken för att jobba med sina kunder var hon vill.

På det sättet kan hon förlänga sommaren i sin fina stuga och även spara på miljön och oavsett världsläge jobba på som vanligt.

Starta videon och lyssna på vad hon har att säga.

MarieH

Marie Hagén

Sångerska

Kursen Lyckas online är den enda helgjutna kurs som finns för kunskapsföretagare att lära sig allt som behövs för att komma igång med sin affärsidé. Från ax till limpa verkligen. Patricia bjuder generöst på sina tekniska kunskaper, som att skapa en snygg hemsida, koppla ihop det med sociala medier och hur man ska höras och synas genom bruset. Kursen ger även en bra översikt över hur deltagarna kan sprida sin kunskap och sälja sina tjänster online.

jane

Jane Tufvesson

Stilcoach

Jag anmälde mig till kursen för att jag ville lära mig att bygga min webbsida och hur jag skulle kunna göra en onlinekurs i framtiden, plus tips runt omkring. Jag har inte bara fått lite tips. Jag har hela konceptet som gör att min webbsida är ett, riktigt snyggt och funktionellt nav i min verksamhet både online och utanför skärmen. Och jag kommer att lansera en onlinekurs alldeles strax, inte någon gång i framtiden. Jag har genom kursen gjort så mycket som gör att jag har en riktigt stark övertygelse om att jag kommer lyckas.

AnnKatrin

AnnKatrin Noreliusson

NPF-coach

Så många bra instruktionsfilmer så jag behöver ingen annan Digital strateg än Patrica!
Hon har ett stort tålamod, suckar inte fast jag ställer frågor om o om igen, om sånt som jag glömt vart det ”ligger” på kursportalen. En ängels tålamod!

CattisOlssonsq

Cattis Olsson

Mental tränare

Patricia har en enorm kunskapsbank om allt från tekniska detaljer, om hur man ska öka sin närvaro på internet för att lyckas online till hur man lugnar stressade deltagare som tycker allt känns jobbigt och får panik när något blir tokigt. Hon har en ängels tålamod med allehanda frågor och problemlösningar.
Kursen Lyckas online är värd varenda krona, den har inte bara lärt mig bygga snygga hemsidor utan även våga ta steget att synas mer online.
Patricia är inte bara din tekniska guru, hon är även din stadiga klippa som står där tryggt och visar vägen framåt och som peppar dig att våga ta några steg till och några till…

MariaLofors

Maria Lofors

Redovisningskonsult

Det är dags för mig att växla upp mitt onlineföretagande och Patricia Erlandson hjälper mig att göra just det! Halvvägs in i hennes kurs Lyckas online har jag lärt mig så mycket om teknik (jag brukar kalla mig tekniknörd och trodde först inte att Patricias kurs Lyckas online var någonting för mig – så fel jag hade!) men framförallt om strategier och mindset.
Patricia har massor med kunskap och erfarenhet. Hon håller ett högt tempo men är samtidigt mån om att alla ska hänga med. Min hemsida som förut var ganska snygg men lite anonym kommer snart att vara både snygg, snabb, säker och konverterande – tack vare Patricias kloka tips. Min affärsmodell där jag endast kunde sälja mina timmar, håller jag nu på och utvecklar till att även innefatta webinars och kurser med mera. Får massor med idéer och stöd att våga testa nya saker.
Kursen är väldigt bred och genomtänkt och väl värd sin investering! Jag slipper lägga massor med tid, huvudvärk och pengar på att uppfinna hjulet själv…

Vad tycker Hans och Åke?

Här berättar Åke och Hans hur de upplevde starten på vårt arbete. När de var här skapades mängder med videos för deras marknadsföring. Hemsida och kursportal sattes upp och möjlighet att prenumerera på deras nyhetsbrev. Jag fotograferade och redigerade bilder, satte upp YouTube-kanal och påbörjade skapandet av deras "lead magnet". De investerade i 2 dagar i Visby och 3 månaders support under lanseringen.

Malin

Malin Hakfelt

Butikschef

Jag är så glad att jag har gått kursen. Det känns bra att ha dom kunskaper jag behöver för att kunna sköta vår hemsida själv. Det har varit väl investerade pengar! Upplägget har varit bra. Patricia har med sina otroliga kunskaper, sitt engagemang och sitt tålamod varit en perfekt lärare!

Annika

Annika Stark

Personlig tränare

Som enskild tjänsteföretagare har det varit direkt avgörande för min marknadsföring och synlighet att anlita Patricia. Det har inneburit stora tidsvinster för mig men framförallt är jag nu helt trygg med både snabba, snygga och användbara lösningar för mitt företags etablerade och potentiella kunder!

Pernilla

Pernilla Öberg

Grafisk formgivare

Underbara Patricia som jag går kurs hos för att lära mig hur man bygger lösningar för att sälja sin kompetens online, ta betalt på hemsidor, göra riktigt snygga automatiserade mail, bokningslösningar och massor mer ? Fantastiskt att lyssna på och suverän på att förklara – det Patsy inte vet är inte värt att veta! Passar alla oavsett kunskapsnivå. ❤

Anne

Anne Morenius

Ägare Scandinavian Academy for Spa

Patricia är verkligen en digital strateg som håller en i handen. Visar, ger feedback, vägleder, entusiasmerar och hjälper till. Finns alltid där när man behöver henne. Dessutom är hon otroligt duktig och kunnig på all teknik vilket känns otroligt tryggt. Ger Patricia mina allra varmaste recensioner.

Vad säger Ronnie?

Här berättar Ronnie lite om hur han upplevde heldagen i ActiveCampaign där vi i grupp jobbade tillsammans på hans konto och satte upp en hel del automationer, gjorde inställningar så att han fick allt rätt på en gång. Integrerade New Zenler och pratade strategier för onlineverksamhet.

Kicki

Kicki Westerberg

Business coach

Kursen har lärt mig strukturen och funktionerna i WordPress och vilka teman som håller i längden. Min nya hemsida är nu uppe och rullar och jag kan verkligen rekommendera självstudiekursen för dig som är van vid datorer men vill ha bra struktur och alla videos på samma ställe. Patricia är pedagogisk och alla avsnitt lagom långa.

Helena

Helena Andrén Niemi

Livsförädlare

Jag deltog i Patricias webinar om att göra en landningssida. På 30 min lärde hon oss det vi behöver för att göra en snygg och effektiv landningsida. Hon är professionell ut i fingerspetsarna. Ser fram emot nästa gång.

Marie

Marie Hagberg

PR-expert

Anlita Patricia när du vill ha en snygg hemsida med hög säkerhet till bra pris. Den trevliga servicen får du på köpet!

Eleonor

Ellinor Karlsson

Säljcoach
Det känns som om Pat är en uppslagsbok... vilket problem jag än har som jag knappt själv kan beskriva så blir hennes svar - testa att göra så här, eller så kommer en lite instruktionsfilm som visar vart jag ska gå och vad jag ska klicka i.
Jag fullkomligt älskar upplägget i kursen Lyckas Online med Pat (ja jag har döpt om henne, Patricia är för mig Digital Strategist Pat en DSP som jag aldrig mer ska vara utan;o) ❤ Jag kan äntligen få allt som jag själv vill, har inte de begränsningar jag tidigare upplevt både med hemsidor, plattformar och webinarier eller webbkurstänk, allt går att göra, Pat ger hela tiden svar på hur, vad och varför vi ska göra saker.
Hon har dessutom tänkt till och testat innan så hon vet vad som är bäst att just "börja med" innan jag som småföretagare drar på mig kostnader så är det bra om jag kan få ut något säljbart så att jag också får in pengar. Sedan kan jag fortsätta att utveckla mig eller köpa premium av program och verktyg som vi använder... det är skönt att känna att hon begränsar mig på rätt sätt och ser till att jag fokuserar.
Jag är kanske en rätt modig person men Pat lyckas ändå utmana mig så att jag nästan sätter kaffet i halsen, hennes motto Better done than Perfect bara haglar när någon försöker komma "undan" hennes försök att pusha oss framåt och att tex bli mer synliga och ta mer plats på vår arena.
Jag känner mig väldigt självsäker i detta sällskap och jag har även hittat en jämlike som affärs-och ansvarskompis vilket gör att arbetet inte längre känns om ett arbete, jag loggar in varje dag och är glad åt att se konversationerna som sker i FB-gruppen och att det är så högt till tak. Vi har verkligen roligt tillsammans trots all teknik, trots olika system och allt som ändå krävs...
På kursportalen ligger allt och ingen vet hur många gånger jag var tvungen att kolla på videon om att få till en betalknapp men det gick till slut och snyggt blev det också - precis som jag ville ha det!
Bättre kurs hittar du inte, och då har vi bara gått några veckor... det är 10 veckor totalt hej baberiba!!!

Känner du Therese?

Innan Therese Konstig var med i Lyckas Online 2018 så hade hon egentligen bara ett Instagram-konto och en blogg på Blogspot. I utmaningen som hon deltog i så peppade jag henne att ta sina löpkurser online och resten är historia.

Nu har flera hundra människor gått igenom hennes kurs Löpning från noll online. Och Therese har gjort gott för folkhälsan.